Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

 logo_edunet

EDUNET ORGANIZATION , CRAIOVA, ROMANIA

www.edu-net.ro

Ο EDUNET είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες και πόρους για την προώθηση της δια βίου εκπαίδευσης, για τη στήριξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης, τηνεκπαίδευση για ενεργούς πολίτες και τηδιαρκή ανάπτυξη.

Ο EDUNET είναι εξουσιοδοτημένος πάροχος επαγγελματικών προσόντών και κατάρτισηςγια ενηλίκους και διαθέτει δύο επαγγελματικές σχολέςγια αρχική κατάρτισηνοσοκόμων.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

 CCD_logo

CASA CORPULUI DIDACTIC , CRAIOVA, ROMANIA

wwww.ccddj.ro

Το Περιφερειακό Κέντρο Επαγγελματικής Ανάπτυξης Δασκάλων είναι ο κύριος φορέας που είναι υπεύθυνος για την επαγγελματική ανάπτυξη 9000 δασκάλων από το νομό Dolj, που υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας της Ρουμανίας.
 PAPHOS_logo

Organization for Promotion of European Issues, PAPHOS, CYPRUS

www.edu-net.ro

Ο Οργανισμός (ΟΠΕΘ) είναι ΜΚΟ στην περιοχή της Πάφου, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της νεολαίας. Βοηθά τις τοπικές κοινότητες να ξεπεράσουν τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες των μειονεκτουσών κοινωνικών ομάδων όπως οι νέοι και οι πρεσβύτεροι.
 PAPHOS2_logo

Emporiko kai Viomichaniko Epimelitirio, Paphos, Cyprus

www.pcci.org.cy

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου είναι το κύριο σώμα επιχειρηματιών και συνεργάζεται στενά με όλα τα εργοστάσια, ξενοδοχεία, ακαδημαϊκά ιδρύματα, κατασκευές και όλους τους επιχειρηματίες της Πάφου.
 logo_insignare

INSIGNARE – Associacao de Ensino e Formacao, OUREM, PORTUGAL

www.insignare.pt

Ο INSIGNARE είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στο Ourém, το οποίο διαθέτει δύο δευτεροβάθμια σχολεία επαγγελματικής κατάρτισης, με περισσότερους από 550 φοιτητές (Επαγγελματική σχολή EPO – Επαγγελματική σχολή Φουτίμ και EHF – Fatima Hospitality), ένα κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων (CFC) κάθε χρόνο, ένα κέντρο τοπικής απασχόλησης (GIP), με περισσότερα από πεντακόσια άτομα και ένα κέντρο καθοδήγησης και επικύρωσης (CQEP).
 DEDALO_logo

FUNDACION DEDALO PARA LA SOCIEDAD DE LA INFORMACION, TUDELA, SPAIN

www.fundaciondedalo.org

Το Ίδρυμα DEDALO για την Ανάπτυξη της Κοινωνίας της Πληροφορίας είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που στοχεύει στην προώθηση και ανάπτυξη της Κοινωνίας της Πληροφορίας στη Ναβάρα. Στην παρέμβασή του εμπλέκονται το δημοτικό συμβούλιο της Tudela, η κυβέρνηση της Ναβάρας μέσω των τμημάτων της κοινωνίας της πληροφορίας, της εκπαίδευσης και της τοπικής διοίκησης και τριών επιχειρηματικών ενώσεων.
 meh-logo

Merseyside Expanding Horizons, LIVERPOOL, UNITED KINGDOM

www.expandinghorizons.co.uk

Το EMEH είναι ένας οργανισμός υπό την ηγεσία του τομέα της εθελοντικής εργασίας (VS), καταχωρημένος το 1999 ως Βιομηχανική και Προνοητική Εταιρεία και αναγνωρισμένος ως εξειδικευμένος οργανισμός με δεξιότητες στην άμεση παράδοση και ανάθεση υπηρεσιών για άτομα που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό.
 logo_lumsa

Libera Università Maria Ss. Assunta, Rome, Italy

http://www.lumsa.it/

Libera Università Maria Ss. Το Assunta (LUMSA) είναι ιδιωτικό αναγνωρισμένο ιταλικό καθολικό πανεπιστήμιο, το οποίο ιδρύθηκε το 1939 και απολαμβάνει θεσμική αυτονομία σε όλα τα ακαδημαϊκά, διοικητικά και πολιτικά ζητήματα. Το LUMSA αποτελείται από τέσσερα τμήματα, τα οποία είναι υπεύθυνα για όλες τις διδακτικές και ερευνητικές δραστηριότητες (Τμήμα Νομικής – Ρόμα Τμήμα Νομικής – Παλέρμο, Τμήμα Οικονομικών, Πολιτικών Επιστημών και Σύγχρονων Γλωσσών, Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών).